Samenwerkingen

De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties

 

Iedereen wil wel eens lekker onbezorgd op vakantie. De Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) zorgt ervoor dat ook mensen met een chronische aandoening/ beperking kunnen genieten van een ontspannen vakantie. De leden van de NBAV moeten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die regelmatig worden gecontroleerd. De vakanties van Allegoeds voldoen aan het keurmerk van de NBAV. Voor onze gasten betekent dit dan ook een garantie voor een kwalitatief goede vakantie!

 

Sommige zorgverzekeraars geven in hun aanvullende verzekeringen een tegemoetkoming in de kosten van aangepaste vakanties. Dit geldt soms ook voor een vakantie bij Allegoeds, omdat wij lid zijn van de NBAV (Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties). Wilt u meer weten over de NBAV en over de vakanties? Kijk dan op www.deblauwegids.nl.

 

 

Coalitie Erbij

 

Stichting Allegoeds is netwerkpartner van Coalitie Erbij. Coalitie Erbij zet zich in om de eenzaamheid in Nederland te bestrijden.

 

Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Met Coalitie Erbij zetten maatschappelijke organisaties zich samen in om eenzaamheid te voorkomen of te verminderen. Coalitie Erbij voert campagne, vergaart en verspreidt kennis over eenzaamheid en ondersteunt samenwerking. Belangrijke terugkerende activiteiten zijn de Week tegen Eenzaamheid, het Nationaal Eenzaamheid Congres, de Nationale Eenzaamheid Prijs, Kom erbij Festivals en De Langste Eettafel van Nederland.

Logo NBAV Vakanties voor ouderen met een beperking. Coalitie Erbij Twee oudere dames samen op de markt.