HappyNurse verleent zorg aan vakantiegasten Allegoeds (01-'17)
 

Thuiszorgorganisatie HappyNurse en Allegoeds Vakanties zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf 2017 verleent HappyNurse de vakantiegasten van Allegoeds Vakanties, die in Lunteren op vakantie zijn, alle zorg die nodig is. Het gaat om ouderen die in hun dagelijks leven thuiszorg ontvangen en zonder deze zorg niet op vakantie kunnen.

Lees het complete persbericht.

 

Allegoeds zet zich tijdens vakanties ook in voor mantelzorgers (12-'15)

Nieuwe vakantiebestemmingen toegevoegd in de catalogus van 2016

 

Door veranderingen in de zorg neemt de druk op mantelzorgers toe. Vaak komen mantelzorgers daardoor zelf niet meer aan vakantie toe. De Stichting Allegoeds organiseert daarom vakanties waarin zorgvrijwilligers tijdelijk die zorg uit handen nemen, zodat ook mantelzorgers op adem kunnen komen.
 

Deze week verscheen de nieuwe brochure met kleinschalige vakanties waarin vakanties worden aangeboden voor ouderen met een zorgvraag, beginnend dementerenden én vakanties voor mantelzorgers en ouderen samen. Het aanbod is ten opzichte van vorig jaar verder gegroeid. Als lid van de Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV) voldoet Allegoeds aan strenge kwaliteitseisen. Lees hier het complete persbericht.

 


Prinses Margriet onthult logo Stichting Allegoeds (12-'11):

 

Op 7 december 2011 heeft Prinses Margriet het logo van Stichting Allegoeds onthult. Zij deed dit samen met de directeur van de stichting in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Stichting Allegoeds is de nieuwe naam van Stichting Mens en Samenleving. Bij deze nieuwe naam hoort ook een nieuw logo. Door het wegtrekken van een doek, kwam een grote ‘klaver vier’ tevoorschijn met daarop het nieuwe logo van de stichting.

 

Lees het complete persbericht over de onthulling. 
 

Interview directeur over naamsverandering (11-'11):

 

Van SMS naar Allegoeds

 

2011 is een bijzonder jaar voor de stichting. De naam is veranderd van Stichting Mens en Samenleving naar Stichting Allegoeds. Ook vieren we in 2011 ons 40-jarig jubileum. In een interview gaat directeur Jos Breuer hier verder in op.

 

9_-_vvbfoto_jfpm0163_lr_-webformaat.jpg