Donateursschap
 

Stichting Allegoeds is een fondsenwervende stichting en heeft extra geld nodig om (met name) de zorgvakanties voor ouderen mogelijk te blijven maken. De stichting wil de zorgvakanties bereikbaar maken voor alle ouderen die hulpbehoevend zijn, of ze nou veel of weinig financiële middelen hebben. Juist voor de minder bedeelde ouderen, zetten wij graag onze deuren open. Voor deze ouderen is het erg belangrijk om er eens tussen uit te kunnen.
 

Ontmoeting en aandacht

Tijdens de vakanties merken we dat veel ouderen in een isolement leven en het als een verademing ervaren om weer eens ‘onder de mensen te zijn’. Dat element van ontmoeting en aandacht van mens tot mens speelt dan ook een grote rol tijdens de vakanties. Samen met een heel team van vrijwilligers, spannen we ons in om al deze ouderen een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen.

 

Donateursschap

Wilt u ons meehelpen om onze oudere, zorgbehoevende medemens te laten ervaren dat er ook voor hen vakantiemogelijkheden zijn en dat ze nog zeker mogen genieten van het leven? Klik dan hier om gelijk een donatie over te maken of maak uw gift over naar rekeningnummer NL69 RABO 0394 4856 88 ten name van Stichting Allegoeds o.v.v. Gift Allegoeds Vakanties. U kunt ons ook structureel steunen, bijvoorbeeld per maand of kwartaal. Neem hiervoor contact op met ons kantoor via telefoonnummer (0318) 48 51 83.