Stoppers plaatsen

 

Allegoeds Vakanties organiseert vakanties met zorg voor ouderen. Ouderen die niet meer zelfstandig op vakantie kunnen, krijgen zo toch de mogelijkheid om er even uit te zijn.

Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat onze, vaak kwetsbare, gasten zich gewaardeerd en zich gezien voelen. We krijgen heel vaak te horen dat ze zo genoten hebben. Onze gasten gaan met mooie herinneringen en een lach om hun gezicht weer terug naar huis.

 

Over Stichting Allegoeds

Allegoeds Vakanties is onderdeel van Stichting Allegoeds, een stichting met de ANBI-status. We willen zoveel mogelijk ouderen de mogelijkheid bieden om op vakantie te gaan. Adverteren is een effectieve manier om deze ouderen te bereiken, maar ons budget is beperkt. Helpt u ons mee om onze vakanties onder de aandacht te brengen? U kunt dit doen door gebruik te maken van onze stopperadvertenties, wanneer er lege plekken opgevuld moeten worden in uw uitgave.

 

Campagne: Vakanties voor ouderen

Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen in speciaal geselecteerde accommodaties in Nederland. Onze vrijwilligers bieden ouderen persoonlijke aandacht, de benodigde zorg en een ontspannen programma. In alle vakanties is het contact met de gasten eigenlijk het belangrijkste: een luisterend oor, een wandeling of samen lachen. In de campagne roepen we belangstellenden op kosteloos een vakantiebrochure aan te vragen.


Stoppers downloaden

U kunt hier de stoppers van Allegoeds Vakanties downloaden. We hebben 25 formaten en deze zijn beschikbaar in full colour.

 

Bestanden:

Aanvragen ander formaat

U kunt uw bijdrage leveren door bijgevoegde stopperadvertenties te plaatsen. Zit het gewenste formaat er niet bij? Stuur dan een e-mail met uw wensen naar of bel met (0318) – 48 51 83. De stoppers zijn te gebruiken tot en met het einde van 2019.


Hartelijk dank voor uw medewerking en bij voorbaat dank voor de plaatsing!

 

 

Ps. Wilt u eventuele oude stoppers van Allegoeds Vakanties van uw server verwijderen?

Allegoeds Vakanties - stopper